Tuje spletne trgovine

Pet shops

Tuje spletne trgovine

OdgovorNapisal/-a mihoLino » 19 feb 2010, 02:03

Mene zanima, če poznate kakšne spletne trgovine, kjer se da dokaj poceni (s tem mislim ceneje kot je na slovenskem trgu) dobiti npr. kakšen terarij. Torej, iščem spletne trgovine, kjer prodajajo stvari za eksotične živali. S tem ciljam predvsem na kakšno kvalitetno, ne ravno neko ''vaško'' avstrijsko spletno stran. Pa saj veste kaj mislim ...

No, pa pripnite kakšen link!
mihoLino

Re: Tuje spletne trgovine

OdgovorNapisal/-a marnin » 19 feb 2010, 10:44

Jaz ogromno kupujem v ZOO MUSER v Gralli. Če si s Štajerske, skočiš samo čez mejo. Je ogromna izbira in solidne cene.
marnin

Kraj: Slov. Bistrica

OdgovorNapisal/-a mihoLino » 19 feb 2010, 11:25

marnin je napisal/-a:Jaz ogromno kupujem v ZOO MUSER v Gralli. Če si s Štajerske, skočiš samo čez mejo. Je ogromna izbira in solidne cene.

Kakšne so pa kaj cene? Vidim, da trgovina nima spletne trgovine ... Mogoče veš kakšno spletno trgovino?
mihoLino

OdgovorNapisal/-a Anze » 19 feb 2010, 11:48

mihoLino je napisal/-a:Mene zanima, če poznate kakšne spletne trgovine, kjer se da dokaj poceni [...]. S tem ciljam predvsem na kakšno kvalitetno, ne ravno neko ''vaško'' avstrijsko spletno stran.

Kvaliteta pogojuje ceno. Ne vedno, ampak praviloma je tako.
Imaš pa recimo www.reptilica.de ... Cene se razlikujejo - ene stvari so dražj, druge cenejše. Ampak če bi rad naročil terarij moraš vedet, da poštnina (če ti ga bodo sploh hoteli poslati po pošti) ne bo poceni ...

lp, Anže
You can take the tortoise out of the wild, but you can't take the wild out of the tortoise. F. L. Erwin
Uporabniški avatar
Anze

OdgovorNapisal/-a Sinity » 19 feb 2010, 13:41

Glede spletnih trgovin - marsikaj se da najti na ebayu. Jaz sem kupila tam kar nekaj opreme, terarijev seveda ne, ker bi bil transport zelo drag. Nekaj sem kupila tudi v Angliji, na neki spletni trgovini, in je bilo tudi hitro dostavljeno, in pa kar nekaj ceneje kot pri nas...

Taler Zoo Muser bom šla pa pogledat, mogoče že jutri...

lp
Uporabniški avatar
Sinity

OdgovorNapisal/-a mihoLino » 19 feb 2010, 14:10

Anze je napisal/-a:
mihoLino je napisal/-a:Mene zanima, če poznate kakšne spletne trgovine, kjer se da dokaj poceni [...]. S tem ciljam predvsem na kakšno kvalitetno, ne ravno neko ''vaško'' avstrijsko spletno stran.

Kvaliteta pogojuje ceno. Ne vedno, ampak praviloma je tako.
Imaš pa recimo http://www.reptilica.de ... Cene se razlikujejo - ene stvari so dražj, druge cenejše. Ampak če bi rad naročil terarij moraš vedet, da poštnina (če ti ga bodo sploh hoteli poslati po pošti) ne bo poceni ...

lp, Anže

Točno tole Reptilico sem iskal! Enkrat sem po teli strani že pridno brskal pa sem nanjo pozabil. Včeraj sem razmišljal točno o tej strani, a se nisem mogel spomniti imena ...
mihoLino

OdgovorNapisal/-a marnin » 19 feb 2010, 18:14

Muser ima cene dosti bolj ugodne kot npr. Zootic. Terariji in akvariji so skoraj za pol cenejši. Je pa res izbire, trgovina je velika kot Spar. Je pa na rondoju nasproti Obija, če bo kdo iskal.

Pri Grazu je tudi Vogelfarm, imajo tudi spletno stran, http://www.vogelfarm.at/, tudi nekaj izbire.

Reptilica pa mislim, da ne dostavlja v Slovenijo, ali se motim?
marnin

Kraj: Slov. Bistrica

OdgovorNapisal/-a denis-rs » 20 feb 2010, 11:19

V Grazu preko ceste kot je IKEA je ena trgovina mislim da se ji reče ZOO&co. ,če se ne motim. Naprimer v Tukanoju stane škatlica čričkov sami veste koliko jih je 6eur tam stane v identični škatli z malo več vsebine 1.80eur vsaj toliko je stalo pred približno dveh mesecih.

l.p.
Denis
Zadnjič spremenil denis-rs, dne 20 feb 2010, 11:55, skupaj popravljeno 1 krat.
denis-rs

Kraj: murska sobota

OdgovorNapisal/-a Anze » 20 feb 2010, 11:30

Samo je treba vedet, da so potemtakem črički še vedno cenejši v Tukanu :) Če k ceni čričkov prišteješ še gorivo (do tam je cca 70 km iz Maribora) in vinjeto in če potrebuješ le škatlico čričkov ali dve (kot povprečen forumaš), se še vedno ne splača :) Če pa greš in jih kupiš 3000, je pa to seveda nekaj povsem drugega ...

lp, Anže
You can take the tortoise out of the wild, but you can't take the wild out of the tortoise. F. L. Erwin
Uporabniški avatar
Anze

OdgovorNapisal/-a denis-rs » 20 feb 2010, 11:38

S tem se čist strinjam sem bil v Grazu zaradi drugih stvari in sem obiskal to trgovino,zaradi škatle čričkov se res ne splača imajo pa druge stvari ki jih pri nas bolj težko dobiš. Sam sem namreč izkal skorjo Plutovca in tam jo imajo na kg. imajo tudi vinske mušice in velike kobilice s tem mislim tiste res velike tako če kaj hodite po Grazu se splača pogledat.

Lep pozdrav
Denis
denis-rs

Kraj: murska sobota

Vrni se na Trgovine

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost